Taula rodona Presència i persecució de les comunitats cristianes a l’orient mitjà en el context de crisi

La guerra se Siria té dues vessants igualment horribles i que interpelen a Europa en el seu mateix cor: l’allau de refugiats a la recerca de pau lluny de casa seva i el terror exportat a Occident per el mal anomenat Estat Islàmic.

Llegeix més...

Reunió final del projecte europeu ISLAH

Els propers dies 26 i 27 tindrà lloc a Tànger (Marroc) la reunió de tancament del projecte Islah,

Llegeix més...

Trobada de les Càtedres Unesco espanyoles a València

La Universitat de València organitza i acull el pròxim Encontre de Càtedres UNESCO d’Espanya, que es desenvoluparà del 23 al 25 de novembre al Jardí Botànic.

Llegeix més...

Trobada de xarxes nacionals de l'Anna Lindh Foundation

Els propers 16, 17, 18 i 19 de Desembre tindrà lloc al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona la trobada internacional de les xarxes ALF que porta per titol: "Educación no formal e intercultural en el Mediterraneo". La trobada està organitzada conjuntament per l'ALF, l'IeMed i la Càtedra Unesco del diàleg intercultural mediterrani.

En els propers dies ampliarem la informació.

La Càtedra UNESCO s'ha incorporat al projecte CaBuReRa

La Càtedra Unesco s'ha incorporat al projecte CaBuReRa, liderat per l'European centre of Studies and Initiatives.

CaBuReRa aims to promote collaboration among Mediterranean region through mobility and professional development of 90 young people, and to support the co-development of civil society organizations and local authorities of Mediterranean countries, in addition to develop an active networking among young people, local organizations, youth workers, and public & education institutions, in order to coordinate strategies and activities aimed to facilitate the transition from education to labor market.